Početna
O sistemu
Pojedinci
Firme
Učlani se
Podrška
Kontakt
Program za firme

Jednostavnim stavljanjem naljepnice Kako ja VOZIM? sa ID kodom na zadnji dio vozila, može rezultirati smanjenjem nesreća, životnih rizika i gubitka novca i do 50%. Tako da vlasnici firmi mogu imati veliku ekonomsku korist od ovog programa, a današnji napredak u tehnologiji web-baza stvorili su jedinstven i ekonomičan način da je ova usluga dostupna svima.

Iz tog razloga postanite naš član i zalijepite naljepnicu sa ID kodom na stražnju stranu svih Vaših vozila. A psihološki uticaj koji ima ova naljepnica, jer nikada ne znate ko Vas posmatra u toku vožnje, donijet će Vam povećanu svijest vozača i veću sigurnost na cestama. Sistem Kako ja VOZIM? sačuvat će podatke svih Vaših vozila i njihove izvještaje, organizirati ih, te poslati Vam upozorenje na e-mail. Tako da Vi možete sve izvještaje pregledati bilo kada i bilo gdje.

Značajne prednosti

Ovaj program za praćenje vožnje putem izvještaja je jednostavan za implementaciju, korištenje i možete ga putem interneta pratiti bilo gdje u svijetu, bez dodatnih troškova. Osim toga, svaki vozač je odgovoran za svoje vozilo i vozačke navike, pa samim tim i za incident zbog kojeg je na ovom programu protiv njega podnešen izvještaj od strane očevidaca, bilo preko besplatnog broja ili web stranice. Ovim povećanjem vozačke odgovornosti, smanjuje se broj nesreća i troškova.

Uspjeh programa praćenja vozila je, osim zbog izvještaja, i u tome što čak i sofisticirana Kako ja VOZIM? naljepnica sama po sebi daje dodatnu sigurnosnu mjeru opreza, jer će svojom uočljivošću i namjenom smanjiti sudare sa stražnje strane vozila za 30%. Kao dokaz tome su Hrvatski profesionalni vozači, koji su sve ukupno zahvaljujući ovom programu smanjili broj nesreća i gubitak novca za više od 50%.

Učlani se